Warming-up zaterdag 1B: VELO doet – bij vasthouden voorsprong – weer mee om titel

De KNVB heeft voor zaterdag alsnog ingelast het restant van het eerder gestaakte duel tussen VELO en Valken’68. Het resterende deel, de gehele tweede helft, wordt uitgespeeld en dat begint aan de Noordweg in Wateringen om half drie. De ploeg van trainer Kevin van der Geest (foto) begint met een 2-0 voorsprong.

Tekst: Ton Beije

De wedstrijd werd eerder in de rust gestaakt omdat de dienstdoende scheidsrechter een hamstringblessure opliep en niet verder kon. Er was op dat moment ook geen vervangende arbiter aanwezig, zodat het duel moest worden gestaakt.

VELO had in die eerste helft een 2-0 voorsprong opgebouwd. VELO heeft nu vijf punten achterstand op leider DSO en kan dus als het de voorsprong weet vast te houden op twee punten komen. Met daarbij in gedachten dat volgend weekend in Zoetermeer de ontmoeting tussen DSO en VELO wacht. Trainer Bert de Best van DSO zal zaterdag vast een geïnteresseerd toeschouwer zijn aan de Noordweg.