Warming-up 3e Divisie (zo): Dean Zandbergen (TOGB): ,,Hoop weer goaltje mee te pikken”

TOGB speelt in het laatste weekend van februari de uitwedstrijd tegen OJC Rosmalen. Dean Zandbergen (foto) is de laatste zes duels doeltreffend voor TOGB en werd na de gewonnen thuiswedstrijd tegen koploper ADO’20 (6-0), verkozen tot speler van de week van de Derde Divisie op de site Topamateurvoetbal.nl. De aangewezen man om mee vooruit te kijken naar het treffen in Brabant met OJC Rosmalen.

Tekst: Ron Fruining

Komende zondag de uitwedstrijd tegen OJC Rosmalen. Verwacht jij dat de tegenstanders je anders zullen proberen af te stoppen gezien de vorm waarin je verkeert?

,,Daar houd ik wel rekening mee. Het valt natuurlijk op als je wordt genomineerd voor speler van de week en ook nog eens wordt uitverkozen. Spelers uit onze competitie lezen de stukjes op Topamateurvoetbal.nl ook en bekijken de beelden van onze wedstrijden. Wanneer je als speler in een wedstrijd tegen de koploper drie keer scoort, twee assist hebt dan valt je prestatie denk ik op.”

De tegenstander van komende zondag staat met evenveel punten (29), maar een slechter doelsaldo een plek lager dan TOGB. Wat gaan jullie doen om na negentig minuten als winnaar van het veld te stappen?

,,De wedstrijdtactiek laat ik lekker aan de trainer en de staf over. Ik probeer uiteraard weer een goaltje mee te pikken en hoop dat wij als team de drie punten mee weten te nemen uit Brabant.”

Je broers zijn gelukkig ook weer fit en hebben de afgelopen wedstrijden minuten kunnen maken. Geeft het een extra motivatie wanneer jullie alle drie op het veld staan?

,,Voor mij geeft dit zeker een stuk extra motivatie. Het gebeurde dit seizoen ook nog niet al te vaak door de blessures uiteraard van beiden, dat we alle drie speelden. Ik ben hartstikke blij, dat ze allebei weer fit zijn. Als je oudere broer dan ook nog de 1-0 op het scorebord kon zetten tegen koploper ADO’20, motiveert dit zeker om ook doeltreffend te zijn.”

Je ontwikkelt je uitstekend bij TOGB. Heb je voor de resterende wedstrijden in de Derde Divisie nog persoonlijke doelen gesteld?

,,Het doel en gelijk ook het mooiste moment, voor mij persoonlijk, van dit seizoen zou zijn als Jay, Glenn en ik als broers alle drie een doelpunt weten te maken in een wedstrijd van TOGB. Voor de rest als team is het doel “gewoon” zo hoog mogelijk proberen te eindigen. Persoonlijk streef ik eigenlijk toch wel de twintig treffers te halen dit seizoen.”

 

 

Lees verder