Weer zes spelers dragen ook volgend seizoen Westlandia-shirt

In de afgelopen dagen heeft het technisch management van Westlandia weer met diverse spelers gesproken over volgend seizoen. Dat heeft erin geresulteerd, dat weer zes spelers hebben aangegeven de club trouw te blijven.

Dat betekent dat de volgende spelers van de huidige selectie, ook volgend seizoen het groen-witte short van Westlandia dragen: Kai Verbeek (foto), hij speelde onlangs in Velsen zijn vijftigste duel in de hoofdmacht. Mark van der Zalm, één van de sterkhouders in de huidige selectie, die al 104 keer is uitgekomen in het eerste team. Sergi Roeleveld, die vorige zomer is overgekomen van VELO en in november van het afgelopen jaar tegen Purmersteijn een vervelende blessure opliep en nu hard bezig is zijn oude vorm te herpakken.

Verder blijven de 18-jarige verdediger Sem Nijbacker en doelman Jordie van Leeuwen, die zijn plek onder de lat bij de hoofdmacht weer heeft terugverdiend en ook Jean Fritz Boom blijft. Hij is door een zware blessure nog niet in actie kunnen komen, maar hoopt de verwachtingen het komende seizoen zeker waar te maken als centrale verdediger.

Nieuw

Nieuwkomer in de selectie is, zoals eerder gemeld, doelman Timon Fikkert, die zijn jeugdopleiding bij ADO Den Haag bij HBS en vv Katwijk speelde en komend seizoen zijn opwachting maakt op de Hoge Bomen.

Al met al betekent dit, dat de technische staf – met komend seizoen als nieuwe hoofdtrainer Maurizio Ceccucci – al kan beschikken over de volgende selectiespelers: Hidde van der Arend, Jean Fritz Boom, Desley Bransen, Timon Fikkert (doelman), Baris Koc, Dinand Kuhn, Jordi van Leeuwen (doelman), Tim van Marrewijk, Sem Nijbacker, Stijn van Os, Sergi Roeleveld, Nino van Schie, Zion Valies, Kai Verbeek, Brandan, Vreede en Mark van der Zalm.

Vertrek

Westlandia betreurt het vertrek van goalgetter Jeremy van Uunen, die voor een nieuwe uitdaging gaat bij Vierde Divisionist SC Feyenoord. Doelman Jordi Acevedo vertrekt ook, maar het is nog niet bekend bij welke club hij volgend seizoen een kans wil maken onder de lat.

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder