Sfeervolle bijeenkomst medewerkers Haaglanden Voetbal

Regelmatig komen de medewerkers/sters van Haaglanden Voetbal bijeen om een gezellige avond met een uitgebreid hapje en drankje met elkaar door te brengen. Dat was ook afgelopen vrijdag weer het geval in onze eigen – sfeervol ingerichte – studio bij Sir Winston. Helaas kon niet iedereen aanwezig zijn.

Foto’s: Sandra Bol

De fotografen konden de laatste ontwikkelingen met elkaar doornemen, de verslaggevers praten over hun ervaringen bij de clubs, nieuwe medewerkers waren van de partij, er werd afscheid genomen van een medewerker én de ‘vrijwilliger van het jaar’ werd bekend gemaakt.

In de afgelopen periode kon Haaglanden Voetbal weer nieuwe medewerkers/ster begroeten. Wij vinden het fantastisch inmiddels over ook vijf vrouwelijke fotografen te kunnen beschikken. Net als bij ESPN zouden wij ook graag vrouwen toevoegen aan ons medewerkersbestand bij onze TV.

Bovenal was het de bedoeling om op een gezellige manier met elkaar bij te praten. Verheugend was het ook om te zien dat enkele van onze vaste sponsoren acte de presence gaven op deze avond. Afscheid werd genomen van Bart Markering. Hij kwam als veertienjarige met broer Pim mee om te helpen, werd vervolgens jarenlang onze vaste geluidstechnicus bij de TV-programma’s. Omdat Haaglanden Voetbal vanaf begin dit seizoen haar TV-programma’s overdag opneemt, werd dat in verband met studie en werk voor Bart een probleem. Daarnaast is hij inmiddels doorgedrongen tot het eerste elftal van SVC’08 en dat vraagt ook de nodige tijd met de trainingen. Maar, in nood blijft Bart voor Haaglanden Voetbal oproepbaar. Uit handen van de hoofdredacteuren Ton Beije en Roland van der Linden mocht hij een dinerbon in ontvangst nemen.

Op één van onze vorige bijeenkomsten werd Aad van der Knaap uitgekozen als ‘vrijwilliger van het jaar’. Nu viel die eer te beurt aan Alex Pronk, die voor Haaglanden Voetbal niet alleen foto’s en wedstrijdverslagen maakt, maar op de achtergrond ook veel werk verricht, dat enorm gewaardeerd wordt. Hij mocht een fraaie plaquette in ontvangst nemen en een cadeaubon.

Ook na deze twee officiële momenten bleven de medewerkers nog lang ‘hangen’. Fantastisch zo’n gemêleerd gezelschap bij elkaar te hebben van verslaggevers, fotografen, TV-crew, redactieleden.

Stagiair

Ook onze stagiair van de afgelopen maanden, Marlon Taal, was van de partij. De in Pijnacker wonende Marlon studeert aan het Media College in Amsterdam en kreeg een uitmuntende beoordeling voor zijn stageopdrachten. En dat stemt natuurlijk ook Haaglanden Voetbal – inmiddels een erkend leerbedrijf – tot volle tevredenheid.

Interesse?

Ook interesse om ‘iets’ te gaan doen bij Haaglanden Voetbal? Laat het ons weten, wij kunnen ook altijd redacteuren gebruiken, die veelal vanuit huis werken. Een mailtje naar: redactie@haaglandenvoetbal.nl is genoeg en we nemen snel contact met je op!

 

Lees verder
Net binnen