sv Den Hoorn vervroegt zaterdag eenmalig aanvangsuur eerste elftal

Bij sv Den Hoorn heeft het bestuur besloten de aanvangstijd van de wedstrijd van het eerste elftal tegen Wippolder eenmalig te vervroegen. Normaliter begint de thuiswedstrijd om 17.00 uur, komende zaterdag wordt er echter om 15.30 uur afgetrapt.

Voorzitter Frank van Mil (foto) legt uit op de clubsite: ,,Deze mogelijkheid diende zich aan door een minder druk speelschema op de club in verband met de voorjaarsvakantie. Aangezien we na afloop van deze wedstrijd een derde helft hebben ingepland met artiesten, zagen wij dit als een mooie gelegenheid om niet al te laat te eindigen op de zaterdag, zodat we ook de eindtijd wat naar voren konden halen.”

Lastig

,,Dit is mede ingegeven doordat we achter de bar altijd afhankelijk zijn van vrijwilligers en het lastig is om barmensen te krijgen voor een drukke dag, helemaal tussen 22.00-00.00 uur”, gaat Van Mil verder. ,,Zo’n initiatief nemen we omdat we denken dat dit het beste voor de club is. We zien aan alle kanten voordelen: jeugdelftallen op tijd klaar om te supporteren, verlichting uit, op tijd starten met een feestje, vrijwilligers om middernacht klaar met opruimen.”

Lees verder