‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met Cees Dieke  

 Haaglanden Voetbal TV is elke dinsdag, woensdag en donderdag op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien om 18.00 uur. Nu weer een aflevering uit onze serie: Oude Glorie aan tafel.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In deze aflevering schuift aan Cees Dieke. Oud-voetballer, maar ook actief geweest in de zaal bij Alter Boys. Verder al jaren actief op het gebied van technische zaken bij clubs. Eerder SVPTT, PEC Den Haag en thans nog sv Houtwijk.

Presentator Ton Beije in gesprek met Cees Dieke over zijn loopbaan als voetballer en bestuurslid/technisch manager. Het programma is te zien op het TV-kanaal van Den Haag FM (vanavond vanaf 18.00 uur, daarna diverse herhalingen en op de woensdag).

Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

Lees verder