sc Monster trekt Richard Langeveld aan als assistent-trainer

In goed, helder en constructief wederzijds overleg en vanzelfsprekend in nauwe samenspraak met de toekomstige hoofdtrainer Marc Dijkhuizen zijn de TC en het bestuur van Sportclub Monster met Richard Langeveld (foto) overeengekomen dat hij de functie van assistent-trainer voor het eerste team van sc Monster voor het komende seizoen zal gaan vervullen.

Richard Langeveld heeft met zijn zeer ruime ervaring, sterke affiniteit met gemotiveerde jonge spelers en ruime kennis op het gebied van het coachen van eerste selectieteams de exacte bagage om deze functie op een juiste manier te vervullen, aldus TC en bestuur van de club op sportpark Polanen, die een overstap naar de tweede klasse bijna niet meer kan ontgaan.

Waardevol

Ook heeft Langeveld vele jaren als hoofdtrainer bij verschillende clubs gewerkt. De laatste vier jaar was hij werkzaam als hoofdtrainer van Quintus. Daarvoor was hij als hoofdtrainer ook actief bij Quick Steps, GDA (za) en Full Speed. sc Monster is van mening dat met het aantrekken van Richard Langeveld er een waardevolle toevoeging wordt gegeven aan de algehele begeleiding en trainersstaf van de hoofdmacht.

Lees verder
Net binnen