‘OPVALLENDE KIEKJES’

Elk weekend lopen onze fotografen op de voetbalvelden bij veel wedstrijden. Soms ontdekken zij ‘iets opmerkelijks’ op en rond de velden, soms valt onze redactie iets op bij een foto. Een rubriek met ‘opvallende kiekjes’ het afgelopen (beperkte) voetbalweekend.

Scheidsrechter Ricardo Veldhoen was present bij de wedstrijd GDA – Vredenburch. Hij vroeg zich echter wel af: waar zijn de beide teams nu?


Het was koud afgelopen zondag. Voor de wedstrijd vroeg de captain van TAC’90 (met handschoenen aan) aan zijn collega-aanvoerder of hij even zijn handen moest opwarmen……


Bij het begin van de wedstrijd controleren neutrale assistent-scheidsrechters altijd de doelnetten, maar de eerste assistent Burak Misir bij het duel TAC’90-Kruisland was net te klein en moest het dus springend doen.


Even ‘verhaal halen’. De TAC’90-spelers Jesus Penate (7) en Yassin Irzi vroegen wat er precies gebeurd was aan assistent-scheidsrechter Hugo Witjes.


Plezier vooraf. Voorafgaand aan het restant van het duel tussen Oliveo en Zwarte Pijl hadden ze rond de middenstip wel de nodige lol. Oliveo na afloop een stuk minder!


Foto’s. De speelsters van zvv Den Haag worden voor een thuisduel altijd uitgebreid voorgesteld.


Vreugde bij VELO. Het restant (de tweede helft) moest worden uitgespeeld tegen Valken’68 met een 2-0 voorsprong. Toen de Wateringers de 3-0 maakten was er vreugde, de drie punten leken in de knip te zitten.


Ook op de VELO-bank waren ze al optimistisch. In de slotfase kwam Valken’68 echter nog terug tot 3-2. De punten bleven echter toch in Wateringen.


Scheidsrechter Pascal Smeenk maakte zich afgelopen zondag even boos op RKAVV-doelman Mike ten Kroode omdat hij een scheldwoord gebruikte tegen een Westlandia-speler, zo meldde de leidsman na afloop. Ten Kroode deed het met een glimlach af.

 

Lees verder