Warming-up 3B: Laakkwartier hoopt opmars voort te zetten

In de derde klasse B lijkt de toekomstige kampioen inmiddels bekend. Met nog tien duels te gaan is de voorsprong van Sportclub Monster (36 punten) op de concurrentie groot. LYRA volgt op negen punten, Verburch op elf (speelde wel één duel minder).

Tekst: Hans Kulk

De koploper uit Monster is zaterdagmiddag gastheer voor MVV’27 uit Maasland, terwijl LYRA eveneens thuis speelt tegen SV Zuid West DH. Verrassingen zullen in deze twee duels hoogstwaarschijnlijk achterwege blijven. Virtueel nummer twee Verburch ontvangt in Poeldijk het Scheveningse Duindorp SV. De ploeg van John Zuijderwijk moet winnen om nog een beetje in het spoor van de gedoodverfde kampioen sc Monster te kunnen blijven. Op 13 mei komt de koploper op bezoek in Poeldijk. Daarnaast moet de ploeg van vertrekkend coach Marco Meijer ook nog naar LYRA (15 april).

Opmars

Het inmiddels uitstekend draaiende Laakkwartier, twaalf punten uit de laatste vier duels, speelt in Rijswijk tegen het door Huib van Oostrom Soede getrainde Te Werve. Kunnen Roel Zandbergen (foto) en consorten deze opmars voortzetten tegen de zeer matig presterende Rijswijkers?

De overige duels in 3B zijn sv Houtwijk tegen Schipluiden, volgend seizoen de nieuwe ploeg van Jeroen Hoefnagel, en Naaldwijk versus KMD.

Prognose: Te Werve – Laakkwartier 2, LYRA – SV Zuid West DH 1, Verburch – Duindorp SV 1, sv Houtwijk – Schipluiden 1.

 

Lees verder
Net binnen