O23 Divisie 3 en 4: Monsterzeges voor Wilhelmus en Scheveningen

In de 3e divisie was TAC’90 te sterk voor FC ’s-Gravenzande en boekte Wilhelmus een 8-0 zege op Zuid West DH. RKAVV 2 boekte een knappe overwinning op Foreholte in 4G. DSO en sv Nootdorp schotelden de toeschouwers een doelpuntenfestijn voor en Scheveningen was veel te sterk voor Wanica Star.

3e divisie E

FC ’s-Gravenzande had veel balbezit in de eerste helft, maar maakte de kansen niet af. TAC’90 kreeg geen enkele kans, waardoor de rust met een 0-0 stand op het bord werd bereikt. Na de rust was TAC’90 zeer effectief, want de eerste twee kansen leverden meteen twee treffers op. Na de 0-1 van Yousef Ibrahim scoorde Mert Dogrusoz in de 66e minuut de tweede Haagse treffer. Met nog vier minuten op de klok viel de 0-3 via Ayoub Zoulali. Vlak voor het eindsignaal bepaalde Yuri Dijkman namens de ploeg van trainer Richard de Koning (foto) de eindstand op 1-3.

In een eenzijdig duel was Wilhelmus een maatje te groot voor Zuid West DH. Yannick Goes (2x), Jason Behre (2x), Sieb Bos, Nick Hendrikse, Tobias Valk en Brent Schouten schoten de thuisploeg naar een 8-0 overwinning.

4e divisie G

RKAVV 2 boekte een goed resultaat tegen Foreholte de nummer twee van de ranglijst. In de tiende minuut nam Bink Schier de 1-0 voor zijn rekening. Diep in de tweede helft voerden Joey Castejon en Djeden de Roon de score op naar 3-0. RKAVV 2 kwam door de zege in punten gelijk met Foreholte.

4e divisie H

Diverse teams strijden om de eerste plaats in 4H. DSO troefde sv Nootdorp af in een doelpuntrijk duel en heeft voorlopig de leiding in handen. DSO profiteerde al na twee minuten van geklungel in de Nootdorpse defensie. Jordy Mai zorgde voor de 1-0. De Zoetermeerders hadden de meeste grip op het duel voor de rust en gingen aan de thee met een 3-1 voorsprong. Dinant Tromp en Mees van der Voorde scoorden voor DSO. Alex Makkus zorgde tussendoor voor de 2-1. Na de thee bracht Jens Raven sv Nootdorp weer terug in de strijd. DSO antwoordde meteen. Jordy Mai tekende voor 4-2. Na een nieuwe treffer van Jens Raven bracht Walid Kadri de marge weer op twee doelpunten: 5-3. De slotfase werd nog spannend doordat Senna van Rijn de 5-4 binnenschoot. Met deze stand haalde DSO de eindstreep.

4e divisie I

Een matig spelend Scheveningen onderschatte tegenstander Wanica Star en was slordig in het positiespel en afwerking. Na een half uur spelen miste Scheveningen een penalty en bleef de stand 0-0. Een kwartier goed spelen leverde veel treffers op en een 5-0 ruststand. Wanica Star deed na de hervatting iets terug, maar Scheveningen pakte daarna de draad weer op met drie treffers: 8-1. Ajoug Atia (2x), Adam Azzouzi (3x), Youns Zibouh (2x) en Chrisma Laguerre scoorden voor de mannen van Leo Pronk.

GSC ESDO was met 2-1 KMD de baas. Amien Hayoun nam voor de thee de 1-0 voor zijn rekening. In de tweede helft kwamen de Wateringers op gelijke hoogte, maar zorgde Amien Hayoun met zijn tweede treffer voor een 2-1 victorie voor GSC ESDO.