DEZE WEEK: HAAGLANDEN VOETBAL TV

Deze week drie TV-programma’s van Haaglanden Voetbal TV op het tv-kanaal van Den Haag FM (vanaf 18.00 uur) én op deze website.

Dinsdag 7 maart 

‘Oude Glorie aan tafel’ met Aad Buitendijk

In deze aflevering schuift aan Aad Buitendijk. Doelman uit het verleden, klein van stuk, maar die furore maakte bij onder meer het toenmalige Texas. Daarna was en is hij actief als keeperstrainer, onder meer bij HVV.

Woensdag 8 maart

‘Wedstrijd van de Week’

Deze week waren diverse keuzes mogelijk. In 1B de topper tussen Die Haghe en DSO. Maar DSO hebben wij vorige week al uitgebreid belicht (duel tegen VELO) en ook Die Haghe is dit seizoen al een keer langs gekomen. Haaglanden Voetbal heeft ook aandacht voor het voetbal op een lager niveau. Bijvoorbeeld deze week de topper in 4D tussen Graaf Willem II VAC en IJVV de Zwervers. Zij strijden (met slechts één punt verschil) om de koppositie in 4D. Aan het woord komen voorzitter Remi Smeets, trainer Jan de Jong jr en aanvoerder Sam Jellema.

Donderdag 9 maart

‘Studio ADO’

In deze aflevering kijken we terug op de ontmoeting tegen sc Heracles en vooruit naar de wedstrijd van vrijdag, uit tegen TOP Oss. Haaglanden Voetbal is donderdag aanwezig bij de persconferentie met Dick Advocaat. Ook een gesprek met één van de spelers.

Het TV-kanaal van Den Haag FM is te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312.

De programma’s zijn dezelfde avonden ook HIER op deze website te zien vanaf 18.30 uur

Lees verder