Maurice Steijn heeft geen intentie weg te gaan bij Sparta

Trainer Maurice Steijn (foto) maakt tot nu toe een uitstekend seizoen door met Sparta. Hij staat met zijn ploeg op de zesde plaats in de Eredivisie en de Hagenaar heeft het ook prima naar zijn zin op het Kasteel in Rotterdam.

Steijn, die een doorlopend contract heeft tot media 2024 heeft dan ook geen enkele intentie om na dit seizoen te vertrekken. ,, Op dit moment speelt er ook helemaal niets. Ik heb het super naar mijn zin bij Sparta.”

Steijn heeft al wel gesprekken gevoerd met het bestuur van Sparta over de toekomst. ,,We hebben op het trainingskamp in Valencia met elkaar doorgesproken dat we de samenwerking die nog ruim een jaar loopt willen verlengen. We gaan medio april weer met elkaar rond de tafel zitten.”

Steijn, die bij VVV en NAC en daarvoor bij ADO Den Haag werkte heeft het dus prima voor elkaar op Spangen, maar zegt wel: ,,Met ADO Den Haag heb ik Europees gespeeld en nu bij Sparta staan we er lekker voor. Dan ben je wel benieuwd naar hoe je zou werken bij een nog grotere club dan Sparta.”

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder