Zaalvoetbal: Multicult moet buigen voor zvv Den Haag 2

In de eredivisie zijn er geen wedstrijden gespeeld in verband met twee interlands van het Nederlands team. Afgelopen vrijdag speelde Nederland in Kosovo 3-3 gelijk en vanavond staat het thuisduel in Almere tegen Oekraïne op het programma. Oekraïne heeft zich al geplaatst voor de WK kwalificatie.

Tekst: Alex Pronk

1e divisie

FC Westland – VIOS’79

Na een ruststand van 3-1 in het voordeel van FC Westland, verloor het team in sporthal Hoge Veld toch nog met 4-6. Klik HIER voor een verslag van die wedstrijd.

Topklasse B

zvv Den Haag 2 – Multicult

Multicult was vol zelfvertrouwen door twee weken achter elkaar verrassend te winnen van titelkandidaten Berkel en het reserveteam van FC Westland. Ditmaal had de ploeg van coach Basri Güçlü niks te vertellen tegen zvv Den Haag 2.

zvv Den Haag 2 zette Multicult de hele wedstrijd onder druk, waardoor uiteindelijk de thuisploeg met 7-0 won. Scheidsrechter René de Jong zag Brahim Saidi (3x), Mohamed El Osrouti (2x), Anass el Jaouhari en Nawfal Boutkabout scoren.

Futsal Rotterdam 2 – Stompwijk’92

Het team van Lennert Luiten (Stompwijk’92) en scheidsrechter John Duiker stonden in Topsportcentrum Rotterdam net te lang te wachten op het reserveteam van Futsal Rotterdam, waardoor de wedstrijd niet is gespeeld. Door het niet komen opdagen hebben de Rotterdammers direct drie punten in de mindering gekregen van de KNVB. Door deze punten in de mindering verlaat Stompwijk’92 (voor het eerst dit seizoen) de laatste plaats en staat nu twee punten voor op Futsal Rotterdam 2.

Hoofdklasse C

zvv Den Haag 3 – Deltasport

In Topsporthal van Sportcampus Zuiderpark kon zvv Den Haag 3 niet verrassen tegen de nummer twee van de ranglijst.  Deltasport won met 6-11 en komt daardoor op de eerste plaatst te staan, maar Stanga heeft twee duels minder gespeeld en staat er dus – met twee punten minder – relatief beter voor. Namens zvv Den Haag 3 namen Ronaldo Minta en Masih Habibi (beiden driemaal) de treffers voor hun rekening.

Eredivisie vrouwen kampioenspoule

FC Marlène – zvv Den Haag

In sporthal Waardergolf (Heerhugowaard) verloor de ploeg uit de Residentie, na een ruststand van 4-2, met 10-2. Voor de thuisploeg waren trefzeker Simone Hand (5x), Chantal Hendriksen (3x), Kyara de Bruin en Zoyla Barendse. Voor het team van coach René Havermans schoten Esmeralda van den Heerik (foto)(4-1) en Priscilla Mesker (4-2) met scherp.

 

Lees verder
Net binnen