Haaglanden Voetbal haalt PJH Hoogwerker Verhuur binnen als sponsor

Haaglanden Voetbal is bijzonder verheugd met het binnenhalen van PJH Hoogwerker Verhuur. Het bedrijf in Wateringen is al een belangrijke sponsor bij diverse clubs in het Westland, zoals Westlandia, VELO en Verburch.

Hoofdredacteur Ton Beije: ,,Peet Verbeek is een voetbaldier, goed op de hoogte van wat er speelt op de voetbalvelden in onze regio. Over voetbal dus een prettige gesprekspartner. En niet alleen hij, dat geldt voor meerdere personen op het bedrijf in Wateringen. Na al diverse malen als billboardsponsor te hebben gefungeerd bij onze TV-programma’s, is PJH Hoogwerker Verhuur nu officieel sponsor geworden bij Haaglanden Voetbal en het bedrijf zal dit jaar in diverse uitingen te zien zijn op onze website en bij onze TV-programma’s.”

Enthousiast

Ook Peet Verbeek is enthousiast over Haaglanden Voetbal: ,,Ik volg de site dagelijks en blijf zo goed op de hoogte van alles. Ik vind het leuk om met ons bedrijf de vele vrijwilligers van Haaglanden Voetbal op die manier te steunen.”

PJH Hoogwerker Verhuur is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van hoogwerkers. ,,We verzorgen ook gecertificeerde opleidingen om het in de praktijk veiliger en efficiënter te maken”, aldus directeur Peet Verbeek. ,,We vinden eenvoud en ontzorging belangrijk. Je plaatst een bestelling en wij regelen de rest zonder ingewikkelde vervolgstappen.”

Lees verder