Veel verkeershinder komende zaterdag in en rond Den Haag

Veel voetbalteams zullen komende zaterdag rekening moeten houden met verkeershinder, aangezien er diverse protestacties in de Residentie zullen plaatsvinden. Denk vooraf na over een te nemen route en ga op tijd weg!

Zaterdag zijn er demonstraties aangekondigd en op het Malieveld is men al volop bezig met de voorbereidingen voor de NN CPC Loop en CP Nightwalk. Het Zuiderpark kent de ‘boerendemonstratie’.

Op die reden is de wedstrijd tussen ADO Den Haag O21-De Graafschap O21 verplaatst naar dinsdag 21 maart om 12.30 uur. Ook het duel in de 4e klasse C tussen HPSV en BMT gaat zaterdag in het Zuiderpark niet door. Diverse duels op De Aftrap, het jeugdcomplex van ADO Den Haag, zijn ook gewijzigd (sommige met een andere aanvangstijd). Ook de training van de hoofdmacht van ADO Den Haag gaat zaterdag niet door.

De Haagse burgemeester Jan van Zanen had al aangekondigd dat hij op 11 maart, wanneer zowel klimaatactivisten als boeren in de stad komen demonstreren, alles in gereedheid zal brengen om blokkades of tractoren te verwijderen. Daarbij schuwt Van Zanen zelfs de inzet van legermaterieel niet.

Lees verder