Warming-up zaterdag 4E: Zware opgave voor MSV’71 tegen gedeelde koploper

Voor vv Maasdijk wacht in 4E zaterdag de krachtmeting tegen rode lantaarn TransvaliaZW. MSV’71 mag de borst nat maken, het krijgt bezoek van de nummer twee op de tabel, RV&AV Overmaas.

Tekst: Peter Petit

Het elftal van cheftrainer Dennis van den Steen (foto), vv Maasdijk, is bezig aan een goede serie. De laatste vijf duels leverden twee gelijke spelen en drie winstpartijen op, met een stand als middenmoter op de ranglijst als resultaat. Tegenstander TransvaliaZW staat laatste met één zege uit de laatste vijf wedstrijden en mag geen onoverkomelijke hindernis voor de Maasdijkers vormen.

Serie

MSV’71 is ook bezig aan een goede serie, twee keer remise en drie keer winst, maar aan de goede reeks kan zaterdag een einde komen. De discipelen van hoofdtrainer Paul van Loenen krijgen bezoek van het sterke RV&AV Overmaas, de nummer twee van de competitie. Na een winning streak van drie wedstrijden en het maximaal aantal van negen punten, pakte Overmaas vorige week wederom drie punten tegen het met slechts dertien doelpunten tegen sterke WCR. Overmaas staat met een gelijk aantal punten aan de kop in deze vierde klasse E, naaste concurrent Hermes-DVS heeft echter een beter doelsaldo.

Lees verder