Warming-up zaterdag 2E: SVC’08 wil zich herpakken thuis tegen HVC’10

Het is nog altijd spannend in de competitie. Zo nam FC Skillz de koppositie over door te winnen van SVC’08. Onderin worden de verschillen in punten steeds groter. Maar alles is nog mogelijk. Er staan weer interessante ontmoeting op het programma zaterdag.

Tekst: Marlon Taal

FC Skillz nam de koppositie over van SVC’08 door met 2-0 te winnen. Na een lange periode als koploper staat de ploeg uit Wassenaar nu op de tweede plek. FC Skillz gaat op bezoek bij CION in Vlaardingen. SVC’08 wil zich herpakken en gaat het thuis opnemen tegen HVC’10. De gasten voor het komende weekend wonnen op de Rondgang in Hoek van Holland knap van Vitesse Delft. SVC’08-trainer Jeffrey Frijters (foto) moet het de komende twee duels – vanwege een uitsluiting – doen zonder doelman Wesley Storm.

Aansluiting

Vitesse Delft wil zich herpakken na de nederlaag bij HVC’10. Om half drie trappen de Delftenaren thuis af tegen het Vlaardingse CWO. Met een overwinning houdt de ploeg van trainer Ronald Hes  aansluiting met de twee bovenste clubs.

RKDEO won thuis van Berkel met 2-1 en kon daardoor aansluiten bij de top vijf. Komende speelronde gaan de Nootdorpers op bezoek bij Concordia, dat de Delftse derby van Full Speed verloor. Na een wankelend begin kon Full Speed eindelijk drie punten bijschrijven. Komend weekend gaat Full Speed op bezoek bij Wilhelmus, dat uit tegen VFC in Vlaardingen met 0-0 gelijk speelde. Een heuse kelderkraker dus in Voorburg. De punten zullen hard nodig zijn om een groter gat in punten te voorkomen.

Goed gevoel

Westlandia won in een uitwedstrijd overtuigend van CWO met 0-3. De formatie van trainer Theo Verbeek zal nu met een goed gevoel aantreden tegen VFC. Het verschil is maar een enkel punt in het voordeel van de Vlaardingers. Tot slot HMSH, dat met 1-4 onderuitging aan de Haagse Vrederustlaan tegen CION. Komende zaterdag staat voor de equipe van trainer Faizel Soekhai de wedstrijd tegen Berkel op de planning. Punten zijn cruciaal voor de Haagse ploeg. Het verschil met nummer twaalf Full Speed is op dit moment maar liefst acht punten.

 

Lees verder