Warming-up zaterdag 3B: sc Monster gaat voor volle buit naar sv Zuid West DH

Ondanks het gelijke spel tegen MVV’27 (1-1) koerst Sportclub Monster nog altijd soeverein op het kampioenschap af. Nummer twee LYRA won wel en staat nog ‘slechts’ zeven punten achter. Nummer drie Verburch verloor in eigen huis verrassend van Duindorp SV: 0-2.

Tekst: Hans Kulk

De aanstaande kampioen van de derde klasse B, Sportclub Monster, is het aan haar stand verplicht om aanstaande zaterdag drie punten op te halen bij SV Zuid West DH. Voor minder dan dat zal Marco Meijer (foto) dan ook zeker niet gaan. Achtervolger LYRA wacht een moeilijker potje bij Laakkwartier dat aan een goede serie bezig is. De Lierenaren zijn dus gewaarschuwd.

Haring

Ook voor Verburch is winnen niet meer een vanzelfsprekendheid. Na de nederlaag tegen het Scheveningse Duindorp SV hoopt de ploeg van John Zuijderwijk drie punten op te halen bij Schipluiden. In Maasland neemt sv Houtwijk het op tegen MVV’27, in Wateringen is KMD gastheer voor het zeer geplaagde en tegenvallende Te Werve, terwijl Naaldwijk op bezoek gaat bij rode lantaarndrager sv Madestein. Genoeg voetbal dus, alleen Duindorp SV moet dit weekend ‘gedwongen’ op een houtje bijten, maar dat mag natuurlijk ook een haring zijn.

Lees verder