HAAGLANDEN VOETBAL LANGS DE LIJN

Dit weekend competitieduels in alle divisies en klassen in het amateurvoetbal. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf of besteden wij ruim aandacht aan speciale duels.

VRIJDAG

ADO Den Haag – Fortuna Sittard (vrouwen)

ZATERDAG

Zaterdagcompetitie

Spakenburg-Scheveningen, Rijnsburgse Boys-Excelsior Maassluis, FC ’s-Gravenzande-Spijkenisse, Die Haghe-DSO, VELO-Forum Sport, UVS-sv Honselersdijk, sv Nootdorp-sv Den Hoorn, Wippolder-DHC, HVV-Voorschoten’97, SVC’08-HVC’10, Vitesse Delft-CWO, Wilhelmus-Full Speed, Concordia-RKDEO, CION-FC Skillz, Blauw Zwart-Koudekerk, KMD-Te Werve, Laakkwartier-Lyra, Schipluiden-Verburch en Graaf Willem II VAC-IJVV de Zwervers.

Zondagcompetitie

TOGB-VVSB en Westlandia-Be Quick 1887

ZONDAG

Zondagcompetitie

Quick-OSS’20, Alcides-RKAVV, Rohda Raalte-HBS en TAC’90-Marvilde.

MAANDAG

FC Eindhoven – ADO Den Haag

Dat zijn maar liefst 26 wedstrijden (!). Natuurlijk zaterdag en zondag in de loop van de avond de overzichten, verslagen en foto’s op deze website.

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Geen ander medium brengt zoveel informatie over het regionale amateurvoetbal met eigen materiaal!

Lees verder