Zaterdag 4A: Achterstand BSC’68 op Zevenhoven blijft intact

BSC’68 sloot het duel met LSVV’70 met een 2-0 overwinning af. De ploeg van trainer Abdullah Sari (foto) vernam daarna dat koploper Zevenhoven de topper met Nicolaas Boys met 0-2 had gewonnen. De achterstand van BSC’68 op Zevenhoven blijft daardoor drie punten.

BSC’68 had tegen LSVV’70 duidelijk de overhand en kreeg in het eerste kwartier drie goede kansen. Doelpunten bleven echter uit, waardoor de rust werd bereikt met een 0-0 stand. Na de doelwisseling kreeg LSVV’70 geen kansen meer en kon de thuisclub uit Benthuizen twee keer het net vinden.

Centrale verdediger Thijs de Ruiter trok in de zeventigste minuut een sprint na een steekbal van Mike van der Rijden. De Ruiter liet twee verdedigers achter zich en kapte zijn tegenstander uit en schoot vervolgens beheerst binnen: 1-0. BSC’68 kreeg nog een paar kansen, waarvan er nog één benut werd. Invaller Stijn van Leeuwen bepaalde de eindstand op 2-0.