Zaterdag 2E: HMSH loopt tegen Berkel belangrijke punten mis

Voor HMSH stond een belangrijke wedstrijd op het programma. Het seizoen was tot nu toe niet succesvol voor de Haagse ploeg. De ploeg van trainer Faizel Soekhai (foto) moest nu proberen de punten op te halen in en tegen Berkel.

Tekst: Marlon Taal

In de eerste helft kon HMSH al snel op voorsprong komen. Binnen vijf minuten was de ploeg uit Den Haag al twee keer gevaarlijk voor de doelman gekomen. Het spelbeeld bleef lang hetzelfde. De gasten waren veel aan de bal. Gescoord werd er echter niet, zodat beide teams aan de thee gingen met een0-0 stand.

Domper

In de tweede helft kon HMSH zichzelf belonen. Met nog ruim dertig minuten op de klok was daar de openingstreffer via Jaider Pommer. Lang leek de winst in het voordeel van HMSH te zijn. Maar Berkel kon snel op 1-1 komen. Later werd het ook nog eens 2-1 voor de gastheren. Die krappe nederlaag was een flinke domper voor HMSH.