Vierde Divisie (zo): Westlandia laat opnieuw dure punten liggen

Na de zeeperd van vorige week tegen Heino, 3-0 verlies, heeft de zondagtak van Westlandia zaterdagavond opnieuw dure punten verspeeld. Op sportpark De Hoge Bomen speelde de ploeg van Cesco Agterberg met 3-3 gelijk tegen Be Quick 1887.

Tekst: Hans Kulk

Westlandia zakt steeds verder weg in de vierde divisie A. De Westlanders staan na het gelijke spel tegen Be Quick 1887 (uitslag 3-3), op de achtste plaats.

De Naaldwijkers startten overigens prima aan het zaterdagavondduel. Na een kans voor Jeremy van Uunen, hij schoot in de achttiende minuut in het zijnet, was het vijf minuten later wel raak. Sergi Roeleveld (foto) schoot de thuisclub op een verdiende 1-0 voorsprong. Nadat Robbin van Kooten Be Quick 1887 zeven minuten voor rust naast Westlandia had geschoten (1-1), zorgde diezelfde Sergi Roeleveld ervoor dat zijn ploeg toch met een voorsprong de rust inging: 2-1.

‘Wapenstilstand’

Maar ook deze voorsprong hield niet stand. Halverwege de tweede helft maakte ook Robbin van Kooten zijn tweede treffer van de avond: 2-2. Van een ‘wapenstilstand’ was echter geen sprake. Uit een voorzet van Sergi Roeleveld kopte Jeremy van Uunen de Naaldwijkers voor de derde maal op voorsprong: 3-2.

U raadt het wellicht al. Westlandia wist deze voorsprong niet over de streep te trekken. In de slotminuten van het onderhoudende duel kwam Be Quick 1887, door een doelpunt van Martijn van Maastrigt, voor de derde maal langszij en liet de Westlanders daarmee ‘in diepe rouw’ achter. Weer geen drie punten voor de equipe van Cesco Agterberg.

Komend weekend spelen de Naaldwijkers het eerder gestaakte duel tegen Alcides uit. In Meppel wordt zaterdagavond om 18.00 uur afgetrapt. Westlandia staat, met nog 22 minuten te spelen, met 2-3 voor.

Lees verder