O21 3A/4B: Excelsior Maassluis en Westlandia verliezen in uitduels

In Den Bosch gaf Excelsior Maassluis een 0-1 voorsprong uit handen en stond na de tweede helft met lege handen. Westlandia was duidelijk de mindere van MVV in Maastricht.

3e divisie A

Tegen FC Den Bosch kwam Excelsior Maassluis al na zes minuten aan de leiding door een treffer van Sem Klaassen. De amateurs hielden deze stand tot aan de rust op het scorebord. In de tweede helft herpakte de thuisploeg zich en won het duel met 2-1. Door de nederlaag zakte Excelsior Maassluis naar de zesde plaats.

4e divisie B

Westlandia ging op bezoek bij MVV en keek na de eerste helft tegen een geflatteerde 2-0 achterstand aan. Na de thee was de ploeg uit Naaldwijk duidelijk de mindere met als gevolg een 6-1 nederlaag. Lennart Paauwe scoorde bij een 3-0 achterstand uit een strafschop de enige treffer van de ploeg van trainer Corné van Doorn (foto).