‘OPVALLENDE KIEKJES’

Elk weekend lopen onze fotografen op de voetbalvelden bij veel wedstrijden. Soms ontdekken zij ‘iets opmerkelijks’ op en rond de velden, soms valt onze redactie iets op bij een foto. Een rubriek met ‘opvallende kiekjes’ het afgelopen (beperkte) voetbalweekend.

Phillip Cocu over ruzie met Nordin Boukhari tijdens duel met Sparta: ‘Ik laat me niet alles zeggen’. Het was een opvallend moment, zaterdagavond in de slotfase van het duel tussen Sparta en Vitesse (3-1). Phillip Cocu, trainer van de Arnhemmers, kreeg het langs de lijn aan de stok met Nordin Boukhari, assistent-coach bij Sparta. ,,Hou je grote bek, joh”, beet de oud-international van Oranje hem toe.

Memet Gunselmansur, oud-aanvoerder van VUC 1, schiet een bal en…..zijn vrouw verwacht een jongen!

Wilhelmus-reserve speler Kevin van der Pelt wilde met zijn jongere broertje op de foto. Onze fotograaf voldeed graag aan die wens.

KMD won met 2-0 van Te Werve. Opvallend bij KMD tussen de palen: Justin Vellekoop, normaliter de doelwachter bij het vijfde elftal.

Even ruilen van veldspeler naar doelman. Tim van Luijk moest de plek onder de lat innemen van de geblesseerd geraakte doelman Dylan Kuiper.

Amateurvoetbal trekt nog steeds. Na een kletsnatte vrijdag, op zaterdag prima voetbalweer. De topper in 1B – waarin wekelijke leuke derby’s zijn – tussen Die Haghe en DSO op Ockenburgh trok veel voetballiefhebbers.

Het duel eindigde onbeslist. Bij beide teams werd een doelpunt uitbundig gevierde met de eigen aanhang.

Oei, kramp! Het komt vaker voor. Bij HVV op de Diepput was hulp snel ter plaatse.

 

Lees verder