RKAVV bestuurlijk in zwaar weer: vier vacatures

Op de Algemene Leden Vergadering van RKAVV vorige week bleek een belangrijk onderwerp wie de komende periode de kar gaat trekken als voorzitter van de club. Alex Wijnen (foto), sinds 2019 voorzitter, had zich kandidaat gesteld voor een herverkiezing.

Dat ging echter niet door, omdat de leden daarmee niet akkoord gingen. En dus moet de club op zoek naar een nieuwe kandidaat die de voorzittershamer gaat hanteren. Op die vergadering werd Kevin Koppe gekozen als bestuurslid Voetbalzaken en René Krassenburg als bestuurslid Facilitaire zaken met ondersteuning van Allie van den Berg.

Agendapunten

Inhoudelijke punten die op de agenda stonden zijn niet of nauwelijks besproken derhalve zal er binnenkort wederom een ALV plaatsvinden. Bovendien heeft René Krassenburg na de ALV te kennen gegeven per direct te stoppen als bestuurslid Facilitaire zaken.

Het invullen van de functie van voorzitter is dus niet het enige probleem op de Kastelenring. Er moeten in het bestuur van RKAVV nu vier functies ingevuld worden, namelijk die van voorzitter, bestuurslid Algemene Zaken, bestuurssecretaris en bestuurslid Facilitaire Zaken. Kandidaten wordt opgeroepen zich te melden!

Lees verder