sv Nootdorp neemt per direct afscheid van trainer Marco Jalink

Het bestuur van sv Nootdorp heeft deze week afscheid genomen van hoofdtrainer Marco Jalink (foto). In zijn plaats zal Jeroen Struijs het seizoen afmaken.

De afgelopen weken zijn er door de Voetbaltechnische Commissie en het bestuur van sv Nootdorp interne gesprekken gevoerd om te bezien hoe het tij gekeerd zou kunnen worden. Dit in verband met de tegenvallende resultaten van de afgelopen periode.

Lastig

,,Marco heeft vorig seizoen met de staf en de spelers een geweldig jaar gehad, waarin er pas in de finale voor de nacompetitie naar de Vierde Divisie een streep door de succesreeks kwam. Dit seizoen is het na een redelijke start tot nu toe een lastig seizoen gebleken”, aldus voorzitter Sander Jansen.

Keuze

,,Het bestuur betreurt de gemaakte keuze, omdat Marco een graag gezien persoon binnen sv Nootdorp is geweest de afgelopen jaren en eigenlijk nog steeds. Daarnaast hebben wij de samenwerking als zeer prettig ervaren. Het bestuur wenst hem dan ook veel succes toe met zijn toekomstige trainerscarrière.”

Jeroen Struijs

,,Het huidige seizoen zal door Jeroen Struijs (foto onder) worden afgemaakt. Struijs is een bekende binnen de vereniging en zal samen met assistent Dick Sloos de rest van het seizoen voor de groep staan. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat hij de aangewezen persoon is om het tij samen met de rest van de staf en de groep te doen keren.”

 

Lees verder