Roel Zandbergen komend seizoen hoofdtrainer Haagse Hout

Haagse Hout heeft voor volgend seizoen Roel Zandbergen (foto) aangetrokken als nieuwe trainer voor de selectie. De zaterdagclub, die gaat degraderen naar de vijfde klasse, heeft met Zandbergen een ervaren trainer aangetrokken.

Roel Zandbergen is een bekend gezicht langs de Haagse velden. Zijn ervaring zal er toe bijdragen dat de weg naar boven, met een gezonde ruime selectie, snel kan worden ingezet. Zandbergen gaat deze uitdaging aan samen met de huidige interim-trainer Mehdi Chafai. Laatstgenoemde verlengde onlangs zijn contract al met twee jaar.

Terugkeer

,,In Roel zien we een man die goed past binnen de cultuur van de club en iemand die meer focus op de prestaties kan leggen. Op de korte termijn wil de selectiecommissie samen met Roel inzetten op het versterken van de selectie en in gesprek gaan met een aantal bekende gezichten. Samen met deze bekende gezichten hopen wij op een snelle terugkeer naar de vierde klasse”, aldus de lezing van het bestuur.

De technische staf heeft er ook veel zin en heeft vanaf het eerste moment een goed gevoel overgehouden aan de gesprekken met de clubleiding en de visie die men voor ogen heeft.

Lees verder
Net binnen