Oefenvoetbal: Laakkwartier verslaat SVH, Voorschoten’97 door na pingels

In de LAV-cup eindigde het duel tussen Voorschoten’97 en Alphia in een gelijkspel. De groengele formatie was na strafschoppen de betere ploeg. Laakkwartier bond SVH aan de zegekar.

Voorschoten’97 – Alphia

In de strijd om de LAV-cup nam Voorschoten’97 het op tegen Alphia. De thuisploeg verscheen niet met haar sterkste opstelling aan de start. In de eerste helft waren er weinig hoogtepunten te noteren. Pas na de thee konden beide teams het net een keer vinden. Namens Alphia scoorde Nick Klerks de 1-1. In de noodzakelijke strafschoppenserie was Voorschoten’97 met 5-4 net de betere ploeg.

Laakkwartier – SVH

In een leuk en sportief duel was Laakkwartier te sterk voor SVH. Na de eerste helft ging Laakkwartier met een 1-0 voorsprong aan de thee. In het tweede bedrijf werd de voorsprong snel opgevoerd naar 4-0 door slordigheden aan de kant van SVH. Door twee treffers van Wesley Schouten (foto) kwam de ploeg van trainer Tom Hesselink nog terug in het duel. In de laatste minuut kwam de 5-2 eindstand tot stand. Karam Boukari, Eef Efriyie, Emma Ampiaw en de JO19-spelers Justin Seegers en Justin Willemse namen de treffers van Laakkwartier voor hun rekening.