SEP uit Delft verlengt met trainersstaf mannen en vrouwen

SEP meldt, dat de trainersstaf van de mannen en de vrouwen volgend seizoen ongewijzigd zal blijven. Marcel de Letter (foto links) en René Heijink zullen doorgaan als trainers van de mannen.

Michel van der Vlist zal ook komend seizoen de keeperstraining voor zijn rekening nemen.  Gragory Dasburg blijft aan als trainer van de vrouwen en zal worden bijgestaan door assistent-trainer Leo Boer en teammanager Manon van Winden. Wilco Zuydgeest zal ook komend seizoen de trainer zijn van MO-20.

Mannen

Het afgelopen seizoen was moeilijk voor het eerste mannenteam na de overstap naar de zaterdagcompetitie, maar de trainersstaf is vastbesloten om de prestaties te verbeteren. De samenwerking tussen de trainers en spelers blijft sterk en er wordt hard gewerkt om het team weer op het niveau te krijgen zoals ze dat gewend zijn.

Vrouwen

Het eerste vrouwenteam heeft een succesvolle overstap gemaakt naar de zaterdagcompetitie en staat momenteel bovenaan de ranglijst. De trainersstaf van de vrouwen is erg blij met de prestaties van het team en is vastbesloten om deze positieve trend voort te zetten. Bovendien heeft SEP goed nieuws voor de aanwas van talenten voor vrouwen 1. Wilco Zuydgeest zal ook komend seizoen de trainer zijn van MO-20, wat een belangrijke rol zal spelen bij het ontwikkelen van de toekomstige speelsters voor vrouwen 1.

Lees verder