Haaglanden Voetbal herdenkt voormalig medewerker Ton Boevink

Afgelopen zaterdag overleed op 69-jarige leeftijd Ton Boevink, een icoon in het Haagse voetbal. In deze extra aflevering van Haaglanden Voetbal TV een in memoriam, waarin wij Ton Boevink willen herdenken.

Ton Boevink was in de loop der jaren altijd een dankbare gast in onze TV-programma’s. In de eerste aflevering, alweer twaalf jaar geleden, was hij er ook bij. Vaak sneed hij interessante onderwerpen aan, had een duidelijke mening over voetbalzaken die hij niet onder stoelen of banken stak, maar kende ook altijd humor, met wie hij ook samen aan tafel zat.

Ook heeft Ton Boevink lange tijd aan één van onze TV-programma’s meegewerkt als analist en wist vaak de vinger op de zere plek te leggen.

Onze regisseur door de jaren heen, Pim Markering, spitte nog eens door oude programma’s heen waarin Ton Boevink ten tonele verscheen. Dat leverde – en dat kun je aan Pim overlaten – een fraaie compilatie op van TV-momenten met onze vriend Boevink.

Dit – een half uur durende – programma ter nagedachtenis aan Ton Boevink wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op het TV-kanaal van Den Haag FM, maar ook op deze website is dat programma dan te zien.

Namens het team van Haaglanden Voetbal, bedank ik Ton Boevink voor de vele mooie momenten die we met hem over voetbal en zoveel andere zaken mochten praten.

Ton Beije, hoofdredacteur Haaglanden Voetbal

Waar is het TV-kanaal van Den Haag FM te zien?

Het TV-kanaal van Den Haag is te zien in Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312.

 

 

 

Lees verder