Warming-up zaterdag 3B: Ook sv Houtwijk moet nog punten sprokkelen

sc Monster won afgelopen weekend nipt van sv Zuid West DH (0-1), terwijl Naaldwijk ‘de vloer aanveegde’ met sv Madestein (0-11). Runner-up LYRA won met 1-2 bij Laakkwartier.

Tekst: Hans Kulk

Onderin lijken de twee degradanten inmiddels vast te staan. sv Zuid West DH en sv Madestein spelen, tenzij er een wonder gebeurt, volgend seizoen in de vierde klasse. Maar ook de plekken negen tot en met elf moeten aan het eind van het seizoen aan de bak om in de derde klasse te kunnen blijven.

Op dit moment zijn dit Schipluiden, sv Houtwijk en Te Werve. sv Houtwijk, de ploeg van vertrekkend coach Richard Douw (foto), speelt een thuisduel tegen sv Zuid West DH en hoopt weer drie punten aan het totaal te kunnen toevoegen. Voor Te Werve zal dat een stuk moeilijker worden, aangezien Huib van Oostrom Soede en consorten op bezoek gaan bij het makkelijk scorende Naaldwijk. Rode lantaarndrager sv Madestein krijgt in Loosduinen bezoek van Duindorp SV. Kunnen de ‘Peenbuikers’ de score dit keer beperkt houden?

Koploper sc Monster is gastheer voor Laakkwartier. Houden de Westlanders het hoofd dit seizoen wel koel en pakken zij eindelijk de felbegeerde titel? Ook LYRA en Verburch mogen nog een klein beetje dromen van die eerste plek. Maar dan zal er zaterdag wel gewonnen moeten worden van respectievelijk KMD en MVV’27. Schipluiden is dit weekend vrij.

 

 

Lees verder