Zaterdag 1B: Geen doelpunten voor toeschouwers bij sv Den Hoorn tegen UVS

sv Den Hoorn had in het duel met UVS graag meer afstand willen nemen van de onderste regionen. De club uit Midden-Delfland kwam niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. De ploeg van vertrekkend trainer John Hage (foto) staat nog net op een veilige positie.

De eerste kans was voor de bezoekers uit Leiden, maar de vrije trap van Loyd van der Wilden werd een prooi voor de Hoornse doelman. Kort daarna werd de thuisploeg gevaarlijk uit een hoekschop, maar een treffer bleef uit. sv Den Hoorn kreeg een licht overwicht halverwege de eerste helft. Kansen waren er over en weer, maar de rust werd bereikt met een 0-0 stand op het bord.

Meteen na de hervatting was UVS dicht bij een treffer, maar weer stond de doelman van de thuisploeg op de goede plaats. UVS kreeg daarna diverse kansen en dacht zelfs recht te hebben op een strafschop. Het leverde allemaal niets op en het duel eindigde zoals die begonnen was: 0-0.