O23 2B: FC Skillz verrast met punt bij Quick, dikke winst HBS

Op Nieuw Hanenburg verspeelde Quick haar eerste positie door tegen FC Skillz niet verder te komen dan een gelijkspel. Ook VELO kwam een gelijkspel overeen in het uitduel bij XerxesDZB. HBS was wel aan de winnende hand. Nieuwerkerk kreeg klop met 4-1.

Quick (H) – FC Skillz

Quick werd op de ranglijst gepasseerd door Kozakken Boys dat met 0-2 te sterk was voor Spijkenisse. In een Haags onderonsje kwam de thuisploeg tegen hekkensluiter FC Skillz niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. FC Skillz veroverde hiermee het eerste punt van de competitie.

XerxesDZB – VELO

In Rotterdam leek VELO op een overwinning af te stevenen, maar de formatie van trainer Christiaan van Dam (foto) kreeg in de laatste minuut een treffer van XerxesDZB om de oren. René van Paasen en Abel Dries hadden de Wateringers naar een 1-2 voorsprong geschoten. Door de late treffer eindigde het duel in 2-2.

HBS – Nieuwerkerk

Op eigen veld nam HBS de leiding in het duel nadat Koen Starrenburg Ebi Broug in staat stelde om te scoren. Een kwartier later was het opnieuw raak voor de Haagse ploeg. Nu was Justus van Kuik trefzeker. Direct daarna viel de 2-1 uit een omschakelmoment.  Het ging snel met de doelpunten. Weer twee minuten later kwam HBS op 3-1 door een goal van Justus van Kuik na een assist van Jasper Hooft. In de tweede helft zorgde Boris Wetzel voor de 4-1 eindstand.