O21 3A/4B: Punt voor Excelsior Maassluis, Westlandia met lege handen

In het uitduel bij FC Dordrecht stapte Excelsior Maassluis met een gelijkspel van het veld af. Voor Westlandia liep het thuisduel tegen Quick Boys minder goed af. De mannen van trainer Corné van Doorn kregen met 1-3 klop.

3e divisie A

In een rommelige wedstrijd tussen FC Dordrecht en Excelsior Maassluis werd veel strijd geleverd en werden veel duels uitgevochten. FC Dordrecht was wellicht de betere ploeg, maar het duel eindigde in een 2-2 gelijkspel. Het begon veelbelovend voor de ploeg van Steye Jacobs (foto) met een 0-2 voorsprong door treffers van Daniel Lopes Varela en Sem Klaasen, die een bal van Emian Johar in het doel deponeerde. Vlak voor rust kwam FC Dordrecht op 1-2 en in de tweede helft viel de gelijkmaker. Joey de Bie nam beide treffers voor zijn rekening.

4e divisie B

Ook Westlandia begon positief aan de wedstrijd met Quick Boys. Door een treffer van Given Baven kwam een 1-0 voorsprong op het bord te staan. Al snel namen de Katwijkers de leiding over en wonnen het duel uiteindelijk met 1-3.