O23 4G/4H/4I: Scheveningen steviger aan kop, FC Zoetermeer wint stadsderby

In 4I deed Scheveningen goede zaken tegen HMSH en versterkte haar koppositie. De Zoetermeerse strijd tussen FC Zoetermeer en DSO werd een prooi voor de eerstgenoemde. In Pijnacker waren zowel OLIVEO als DSVP de mindere van hun tegenstander. SVC’08 verloor in 4G van Meerburg

4e divisie G

In een doelpuntrijk duel kreeg SVC’08 met 4-3 klop van Meerburg. De ploeg van trainer Marco Vredenbregt (foto)(volgend seizoen naar HBS O17) bezet door de nederlaag de laatste plaats. Het derde team van Forum Sport was duidelijk een maatje te groot voor RKAVV 2. Rick Holting kopte de Voorbugers naar een 1-0 voorsprong. Kort daarna zorgde Abdullah voor de 1-1. In de tweede helft kwam Forum Sport beter uit de verf. Teun Bauer volleerde eerst een voorzet van Tim Sikkema binnen, die vervolgens zelf scoorde op aangeven van Bauer: 3-1. Met een zuivere hattrick zorgde Teun Bauer vervolgens voor een beslissende 6-1 voorsprong. Uit een strafschop bepaalde Semmy Michelle de eindstand op 6-2.

4e divisie H

OLIVEO speelde tegen koploper Soccer Boys een prima duel met veel balbezit. De kansen benutten was het grote probleem. De club uit Pijnacker keek daardoor bij rust tegen een 0-2 achterstand aan. In de tweede helft zorgde Noah op de Heide via een vrije trap voor een 1-2 stand, maar een minuut later was het al weer 1-3 voor de bezoekers uit Bleiswijk.

In Rokkeveen bonden FC Zoetermeer en DSO de strijd met elkaar aan. De thuisploeg van trainer Ferdy Macnack ging de rust in met een 1-0 voorsprong door een treffer van Ted Lieffering. Na rust bracht Walid Kadri de stand weer in evenwicht. FC Zoetermeer pakte toch de volle buit. Uit een directe vrije trap was Lieffering opnieuw trefzeker: 2-1.

DSVP deed zichzelf geen plezier in de wedstrijd met Zestienhoven. De Rotterdamse bezoekers keerden huiswaarts met een 0-3 overwinning op zak. sv Nootdorp speelde met 3-3 gelijk tegen de reserves van XerxesDZB.

4e divisie I

Scheveningen kreeg tegen HMSH veel kansen, maar nam de tijd om de 0-1 te produceren. Na de 0-1 van Chrisma Laguerre viel al snel ook de 0-2. Nu was Younes Zibouh scherp in de afwerking. Kort na de rust kon Mahmoed Ayada voor de 0-3 zorgen. Scheveningen bleef slordig omgaan met de kansen en kreeg nog een tegentreffer van Jenairo Plein te verwerken, waardoor de eindstand 1-3 werd.

Het duel tussen HBSS en GSC ESDO werd in de 87e minuut gestaakt bij een 1-1 stand. De spelers van GSC ESDO verlieten het veld omdat zij het niet eens waren met de beslissingen van scheidsrechter Baris Kutuk. Amine Hayoun produceerde de treffer van de Haagse club.