O23 3D/3E: Eerste puntenverlies sv Den Hoorn, Wilhelmus langs HVV

In 3D leed RKDEO een dure nederlaag tegen EMM’21. sv Den Hoorn verspeelde verrassend bij hekkensluiter Zuid West DH punten. Ook achtervolger Graaf Willem II VAC kwam niet tot winst tegen TAC’90.

3e divisie D

In het uitduel bij EMM’21 leed RKDEO een 2-0 nederlaag. De thuisploeg passeerde door de overwinning RKDEO op doelsaldo. De Nootdorpers staan nu op een zevende positie.

3e divisie E

Koploper sv Den Hoorn kwam in het uitduel bij Zuid West DH niet verder dan een 1-1 gelijkspel. De rode lantaarndrager nam in eerste instantie zelfs een voorsprong. KayZhe van Es nam de gelijkmaker voor de Midden-Delflanders voor zijn rekening.

Onsportief

Ook Graaf Willem II VAC, dat op een tweede plaats staat, moest genoegen nemen met een gelijkspel. De Wassenaarse formatie van trainer Arjan Kortleven (foto) nam tot twee keer toe een voorsprong door doelpunten van Rachid Haynes, maar zag TAC’90 beide keren weer op gelijke hoogte komen. Jabrane el Youssef en Ayoub Zoulali nemen de treffers voor hun rekening. Graaf Willem II VAC beleefde het duel als zeer onsportief, waarin ook vaak gescholden werd.

Zegekar

Wilhelmus bond HVV op De Diepput met 1-3 aan de zegekar. Vlak voor rust bracht Yannick Goes de 0-1 op het bord. Kort na de hervatting  nam Matteo Rizzo de 0-2 voor zijn rekening. Na een tegentreffer van Lodewijk Dekker bepaalde Sieb Bos de eindstand op 1-3.

RKDEO 2 moest haar meerdere erkennen in FC ’s-Gravenzande. De Nootdorpers begonnen sterk, maar kregen door een verdedigingsfout een treffer om de oren. Ook in de tweede helft startte RKDEO 2 sterk, maar kon het net niet vinden. FC ’s-Gravenzande kwam tien minuten voor tijd op 0-2, waarna Joost Nachtegaal nog de 1-2 kon produceren.