SVC’08 haalt twee nieuwe doelmannen binnen

Wesley Storm heeft aangegeven na dit seizoen SVC’08 te verlaten. De club heeft niet stil gezeten en inmiddels twee nieuwe doelverdedigers binnengehaald: Wesley van der Wel (foto boven) en Joshua Roos.

Wesley van der Wel is met zijn 1.97 een imposante keeper. De jonge talentvolle doelman (20) heeft vorig jaar in de nacompetitie het doel van Vierde Divisionist HBS verdedigd. Dit seizoen is hij de vaste waarde in HBS O23. Hij beschikt over een goede trap, prima reflexen en is een leidend figuur voor zijn defensie. Hij kwam in het verleden uit in de jeugd van DUNO en Scheveningen.

Wesley gaat komend samen met Joshua Roos (die overkomt van Quick ) Owen Lammerding, Alex van der Werf en Robin Kranendonk uitmaken wie het doel verdedigd bij het 1e team van SVC 08.

Joshua Roos (foto hierboven) is 1.96 lang en komt over van Quick, waar hij inmiddels ook al een aantal wedstijden in de hoofdmacht heeft gespeeld. Dit seizoen speelt de 21-jarige Roos voornamelijk in Quick O23. Roos is een ambitieuze doelman, die een paar jaar geleden nog actief was in de jeugdopleiding bij sc Heerenveen. Met zijn instelling past hij perfect bij SVC’08, zo laat de club weten. Hij is gretig en past goed bij de jonge ambitieuze selectie, waarin hij een aantal bekenden tegenkomt, waar hij eerder mee heeft samengespeeld.

Wesley van der Wel en Joshua Roos gaan met de andere keepers van SVC’08, Owen Lammerding, Wesley van der Werf en Robin Kranendonk, de strijd aan voor een plek onder de lat bij hete erste elftal.

Lees verder