SVO Buytenpark stelt Jasper van Viegen aan als coördinator bovenbouw

SVO Buytenpark stelt Jasper van Viegen aan als coördinator bovenbouw. De 32-jarige Van Viegen is geen onbekende binnen het Zoetermeerse voetbal. Op de foto Van Viegen met links voorzitter Jules Lieveld en rechts van de TC, Ger Fens.

In het verleden als speler actief bij DSO, BSC ’68 en SVO Buytenpark en als jeugdtrainer/coach bij DSO en BSC’68 is Jasper van Viegen een goede bekende binnen de Zoetermeerse voetbalwereld. Ook internationaal heeft Van Viegen de nodige ervaring. Zo was hij twee periodes als voetbaltrainer actief in New York en New Jersey.

Ervaring

Het bestuur en de Voetbal Technische Commissie (VTC) van SVO Buytenpark zijn daarom zeer verheugd met de aanstelling van de Zoetermeerder per 25 maart 2023. Voorzitter Jules Lieveld reageert zeer enthousiast: ,,Met Jasper hebben we een man van de club terug weten te halen naar het Buytenpark. Jasper is een slimme, ambitieuze jongen met al de nodige ervaring in de voetballerij en het trainersvak. Hij heeft een groot netwerk binnen het Zoetermeerse voetbal en de ambitie om zich verder door te ontwikkelen. Daarbij is hij voor de jeugd, de trainers en iedereen binnen de club goed benaderbaar. Jasper zal mede zorgen voor de ontwikkeling, verbinding en overgang van onze oudste jeugd naar de senioren.”

Fantastisch

Ook Ger Fens, lid van de VTC van SVO Buytenpark reageert positief: ,,De aanstelling van Jasper is voor SVO Buytenpark fantastisch. Jasper zal samen met de VTC, Hoofd Jeugd Opleiding Remo Oudshoorn en overige coördinatoren het technische beleidsplan en technisch jeugd voetbalplan 2022-2027 uitvoeren. Hierbij heeft de club onder andere als doel gesteld om zoveel mogelijk eigen jeugdspelers op te leiden voor uiteindelijk het eerste elftal. Jasper wordt in deze rol heel belangrijk.”

Lees verder