Trainers seniorenselectie (mannen) verlengen hun contract bij DSVP

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd door de voorzitter van DSVP al melding gemaakt van het feit, dat de hoofdtrainer, Alex van der Harst, nog een jaar doorgaat bij het eerste elftal. Dat geldt nu ook voor de andere stafleden.

Alex van der Harst is dit seizoen voor het eerst hoofdtrainer van het eerste team, na jaren als assistent en jeugdtrainer bij DSVP actief te zijn geweest. Hij heeft dit seizoen een heel jonge spelersgroep en de TC was vooraf heel benieuwd hoe er gepresteerd zou worden. De ranglijst zegt momenteel alles. Het eerste team staat op een derde plek in de competitie en dat is boven verwachting. Alleen al het plezier van de spelers in het spelletje verdient al een groot compliment.

Assistenten

John Brederode, assistent-trainer bij het eerste, heeft ook zijn contract verlengd, dit mede op aandringen van Van der Harst. Beiden zijn soms wel eens tegenpolen en dat werkt erg goed volgens de hoofdtrainer. Ook Michael van Mullem, dit seizoen voor het eerst trainer van het tweede team, zette zijn krabbel onder een nieuw contract. En dat geldt ook voor Marc Vijfhuizen, die vanaf januari van dit jaar de O23 onder zijn hoede heeft. Voordat hij in januari zijn ja-woord gaf, wilde hij wel de toezegging dat hij ook voor aankomend seizoen de trainer van O23 zou blijven. Tenslotte heeft ook keeperstrainer Ruud van Esschoten voor één jaar bijgetekend.

Bij de foto vlnr: Ruud van Esschoten, John Brederode, Alex van der Harst, Marc Vijfhuizen en Michael van Mullem.

Lees verder
Net binnen