Warming-up zaterdag 5B: Quick treft lastige opponent in Moordrecht

In het Zuiderpark vindt de derby plaats tussen HDV en WIK. Quick heeft een loodzwaar duel voor de boeg. De Haagse ploeg is gastheer voor Moordrecht, dat op een vierde plaats staat. Koploper GSC ESDO stuit op Toofan.

Tekst: Roland van der Linden

Voor GSC ESDO mag het uitduel bij Toofan niet veel problemen op leveren. De koploper heeft net zoveel punten als ONA en een gelijk doelsaldo. Het is dus zaak voor GSC ESDO om een beter resultaat te boeken dan de Goudse concurrent, die moet aantreden tegen SVO Buytenpark.

Quick heeft vijf punten minder dan de koplopers, maar een duel minder gespeeld. Aan Moordrecht zullen de Haantjes een geduchte tegenstander hebben. Moordrecht speelt officieel thuis maar het duel wordt gespeeld bij Quick en vangt aan om 18.00 uur.

Ook in het Zuiderpark staat een fraai affiche op het programma. HDV, de ploeg van trainer Tahir Mohamed (foto), mag proberen om voor een verrassing te zorgen tegen buurman WIK, dat de laatste weken goed op dreef is. DVC speelt op de Brasserskade tegen Wanica Star.

Hekkensluiter De Ster speelt een uitduel bij ASW in Waddinxveen. Ook REMO moet aantreden op vreemde bodem. Tegenstander Gouderak en de Haagse ploeg ontlopen elkaar weinig op de ranglijst.

Lees verder
Net binnen