Warming-up zaterdag 4A/4C: BMT op jacht naar koppositie, GDA ontvangt ODB

In 4A mag van BSC’68 verwacht worden dat het duel tegen nummer laatst Kickers’69 in winst wordt omgezet. PGS/VOGEL krijgt in 4C bezoek van het wisselvallige Quintus. BMT hoopt op een misstap van de koploper. Zelf gaat BMT langs bij VCS.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse A

BSC’68 gaat op bezoek bij Kickers’69 en zal met niets minder dan de volle winst genoegen nemen. De hekkensluiter won pas één duel in deze competitie. BSC’68 kan zich in de titelrace geen misstappen veroorloven.

4e klasse C

De titelstrijd lijkt voornamelijk te gaan tussen PGS/VOGEL en BMT. Beide ploegen hebben komend weekend een gelijkwaardig programma. PGS/VOGEL gaat op bezoek bij Quintus in Kwintsheul en VCS is gastheer voor BMT. Het verschil tussen de topploegen is acht punten in het voordeel van de Ockenburgh-bewoners, maar BMT speelde twee duels minder.

Voor GDA lijkt de nacompetitie het hoogst haalbare. Op Madestein mag het ODB van trainer Patrick Demmers (foto) proberen om de subtopper punten afhandig te maken. Ook DUNO en Vredenburch azen op een plek in de nacompetitie. DUNO gaat op bezoek bij Semper Altius, dat nog geen overwinning kon boeken dit seizoen. Vredenburch heeft een iets lastiger met RAS als tegenstander.

HSPV mag proberen om ten koste van sv Erasmus haar derde overwinning van het seizoen bij te schrijven. Aan de Nijkerklaan zal Quick Steps alles op alles zetten om sv Loosduinen te verslaan. De thuisploeg staat midden in de gevarenzone.

 

 

 

Lees verder