Warming-up zaterdag 3B: Kan KMD voor stunt zorgen tegen sc Monster?

‘Spiegeltje, spiegeltje in 3B, wie pakt dit seizoen de kampioenstrofee’? Als wij dit sprookje mogen geloven, dan is sc Monster kanshebber nummer één. Maar LYRA, al is het aan een afbrokkelend zijden draadje, mag met zeven punten achterstand nog altijd hoop koesteren.

Tekst: Hans Kulk

Koploper sc Monster gaf afgelopen weekend maar weer eens haar visitekaartje af. Laakkwartier werd met een 7-0 nederlaag huiswaarts gestuurd. Marco Meijer en consorten hebben alles in eigen hand. Zeven duels, zeven punten voorsprong, Waar zou het voor sc Monster nog mis kunnen gaan? De eerste van zeven beproevingen is KMD, kan Klein Maar Dapper, de ploeg van trainer Dennis Roerade (foto), voor een stunt zorgen in Wateringen?

Runner-up LYRA gaat in Rijswijk op bezoek bij Te Werve, de ploeg van Huib van Oostrom Soede, dat afgelopen zaterdag verrassend bij Naaldwijk won. Helpen de groen-witten sc Monster in een zetel richting de titel? Voor nummer drie Verburch wacht een op het oog gemakkelijk uitduel bij SV Zuid-West DH, terwijl nummer vier Duindorp SV op sportpark Houtrust nummer vijf Naaldwijk ontvangt.

Aan de Jan van Beersstraat wacht een Laaks/Houtwijks voetbalpotje, oftewel Laakkwartier tegen sv Houtwijk. Het laatste duel in 3B gaat tussen Schipluiden en rode lantaarndrager sv Madestein. MVV’27 is dit weekend vrij van competitieverplichtingen.

 

Lees verder