Full Speed vindt in Johan Bergmans nieuwe trainer voor tweede elftal

Full Speed meldt, dat Johan Bergmans (foto) volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer wordt van het tweede elftal. Bergmans is geen onbekende binnen de club, aangezien hij al drie jaar trainer is geweest van de hoogste jeugd. Het wordt echter zijn eerste klus als seniorentrainer.

Bergmans is enthousiast over zijn nieuwe uitdaging en kijkt er naar uit om de jonge spelers klaar te stomen voor de selectie. Hij kent de meeste jongens al, omdat hij ze heeft getraind bij de hoogste jeugd. Bergmans was in het verleden ook assistent-trainer bij SC Feyenoord bij de hoogste jeugd van Onder 17 en 15 op 1e divisie niveau, dus hij brengt een schat aan ervaring met zich mee.

Kans

Bergmans weet dat het tweede elftal voornamelijk bestaat uit eigen clubmensen en hij is momenteel ook trainer van de Onder 17 van de Delftse club. Hij weet dus wat er in de jeugd rondloopt en wil graag jong talent de kans geven om zich te ontwikkelen bij de senioren.

Met het vastleggen van Johan Bergmans is de staf voor volgend seizoen compleet, want eerder was al bekend gemaakt, dat hoofdtrainer Frank Verhaar zijn contract heeft verlengd met één seizoen.

 

Lees verder