HAAGLANDEN VOETBAL LANGS DE LIJN

Dit weekend competitieduels in alle divisies en klassen in het amateurvoetbal. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf of besteden wij ruim aandacht aan speciale duels.

VRIJDAG

Feyenoord – ADO Den Haag (vrouwen)

ZATERDAG

Zaterdagcompetitie

Excelsior Maassluis-Noordwijk, Scheveningen-Jong FC Volendam, Smitshoek-FC ’s-Gravenzande, VUC-Forum Sport, Die Haghe-sv Honslersdijk, VELO-sv Den Hoorn, UVS-DHC, sv Nootdorp-HVV, Wippolder-Voorschoten’97, SVC’08-VFC, Vitesse Delft-Full Speed, Westlandia-RKDEO, Wilhelmus-HMSH, Berkel-FC Skillz, HVC’10-CWO, DWO-Koudekerk, KMD-sc Monster, Laakkwartier-sv Houtwijk, DSVP-SEP, VCS-BMT, Haagse Hout-Groeneweg en HDV-WIK.

ZONDAG

Zondagcompetitie

JOS Watergraafsmeer-Quick, Blauw Geel’38-TOGB, HBS-Westlandia, RKAVV-SJC en TAC’90-RKSV Heeze.

Dat zijn maar liefst 27 wedstrijden (!). Natuurlijk zaterdag en zondag in de loop van de avond de overzichten, verslagen en foto’s op deze website. En natuurlijk ook van de vrouwe-n en Onder 21- en Onder 23-competities.

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Geen ander medium brengt zoveel informatie over het regionale amateurvoetbal met eigen materiaal!

Lees verder
Net binnen