Zaterdag 4C: Punt voor HPSV tegen sv Erasmus, zeges voor Vredenburch en DUNO

In de strijd om een plaats in de nacompetitie deed DUNO goede zaken door een forse zege op hekkensluiter Semper Altius. Ook Vredenburch dicht zich nog kansen toe. RAS werd aan de zegekar gebonden. HPSV speelde 1-1 tegen sv Erasmus en sv Loosduinen pakte een belangrijke zege op Quick Steps.

Semper Altius – DUNO

In Rijswijk had DUNO tot de 35e minuut nodig om de score te openen tegen Semper Altius. Voor de formatie van trainer Kenneth Lamens (foto) scoorde Jimmy Kipp de 0-1. In de tweede helft kwam DUNO goed op dreef en eindigde het duel met een 0-5 score op het bord. Joël van Oeveren, Jimmy Kipp en Kevin Jacobs (2x) waren scherp in de afwerking namens DUNO.

RAS – Vredenburch

De Rijswijkers boekten in de harde wind een zakelijke overwinning op RAS. Na een minuut kwam Vredenburch al op een 0-1 voorsprong. Na de gelijkmaker van Redouan Baouch liepen de bezoekers weg naar een 1-4 overwinning. Mehmet Aygun (2x), Bas Visser en Alex Jacobs schoten Vredenburch naar de victorie.

HPSV – sv Erasmus

De politiemannen pakten tegen sv Erasmus hun vijfde punt van het seizoen. Ibrahim El Assili kopte sv Erasmus nog wel naar een 0-1 voorsprong, maar in de tweede helft kwam HPSV verdiend op gelijke hoogte. Aldo Shehu was de doelpuntenmaker van de thuisploeg.

Quick Steps – sv Loosduinen

Quick Steps heeft de punten hard nodig en kwam voor rust op een 1-0 voorsprong tegen sv Loosduinen dankzij een treffer van Sherano Gerritsen. In de tweede helft bleef deze stand tot de zeventigste minuut op het bord staan. In de laatste twintig minuten pakten de bezoekers alsnog de winst. Alvin van Reeuwijk en Nemo Verstraten zorgden voor een 1-2 zege voor de bezoekers.