Zaterdag 4A: BSC’68 schiet niet veel op met zege op Kickers’69

Het duel tussen Kickers’69, de ploeg uit Leimuiden, en BSC’68 kende een rommelige start met veel wind en regen. De thuisclub wilde niet voetballen, maar moest uiteindelijk met 0-4 het hoofd buigen. Omdat lijstaanvoerder Zevenhoven haar duel ook won, kon BSC’68 het gat van drie punten niet verkleinen.

Kickers’69 – BSC’68

BSC’68 kon pas vlak voor het rustsignaal op een 0-1 voorsprong komen. De ploeg van trainer Abdullah Sari stond tegenover een ploeg die, bij elke bal die uitging, tijdrekte. Guido de Peinder plaatste de bal fraai in de kruising: 0-1.

In de tweede helft viel na vijf minuten de 2-0. Een schot van Lody Dijkhuizen (foto) werd gepareerd door de keeper, maar Roel van der Valk was er als de kippen bij om de bal het doel in te werken. Van der Valk nam ook de derde treffer van BSC’68 voor zijn rekening. In de zeventigste minuut speelde Kaan Sari met een steekbal Guido de Peinder aan. De bal eindigde in de verre hoek: 0-4.