Zaterdag 2E: Concordia dieper in de problemen na nederlaag tegen CION

Op eigen veld kwam Concordia van een koude kermis thuis tegen CION. De Delftse ploeg werkte hard en had wellicht meer verdiend, maar moest genoegen nemen met een 2-3 nederlaag.

Trainer Wesley Zandstra (foto) zag zijn team een goede wedstrijd spelen. Concordia toonde op eigen veld de arbeid en inzicht die in het in vorige duels miste. CION was de slimmere ploeg, die op de juiste momenten de wedstrijd besliste. Bij de Delftse ploeg braken individuele fouten de ploeg op. Er zal gewerkt moeten worden aan de focus.

Leiding

Noël Geurtz bracht Concordia aan de leiding in het duel met de Vlaardingers, die voor rust nog de gelijkmaker konden produceren. In de tweede helft liep CION weg naar een 1-3 stand voordat Dylan Frenquet voor de 2-3 eindstand kon zorgen.