Zaterdag 1B: Geen treffers bij duel tussen Valken’68 en DSO

In Valkenburg kon koploper DSO het net niet vinden. Maar ook tegenstander Valken’68 was niet in staat om te scoren, waardoor het duel eindigde zoals het begonnen was. Ondanks het puntverlies heeft DSO nog steeds de koppositie in handen.

Het topduel begon met een minuut stilte voor Wim Ooms en Rinus Kerpershoek, leden van de thuisploeg. In het eerste half uur waren er weinig hoogtepunten te zien op het veld. De thuisploeg wist daarna voor het eerst echt op het doel te schieten. Lars Wietsema en Marc Langeveld zagen hun schoten echter tot niets leiden.

Paal

In de tweede helft belandde een schot van DSO op de paal en moest de Zoetermeerse doelman Sven Wolsheimer (foto) redding brengen bij een inzet van Langeveld. DSO kreeg halverwege de tweede helft een licht overwicht, maar er kwam geen winnaar uit het spannende duel: 0-0.