O23 4G: Forum Sport naar derde plaats, RKAVV 2 onderuit bij koploper

In 4G boekte Forum Sport 3 een zege op hekkensluiter Sporting Leiden en klom naar de derde plaats. Het tweede team van RKAVV verloor met dikke cijfers van Rijnsburgse Boys.

Tekst: Roland van der Linden

Forum Sport O23-3 – Sporting Leiden O23

Forum Sport kwam al vroeg op voorsprong door een doelpunt van Sander Verkooijen. Halverwege de eerste helft viel de 2-0 die op naam kwam van Rogier Corver. Kort na de aftrap kwamen de bezoekers op 2-1 uit een discutabele buitenspelgoal. Na de thee kwam Sporting Leiden op 2-2. Met nog een kwartier te spelen kon Forum Sport de 3-2 maken via Daan Broere. De Voorburgers begroeten uit een mooie solo van Rick Hoiting de 4-2 en vlak voor het eindsignaal zorgde Youri van Heijst met een lobje voor 5-2.

Rijnsburgse Boys O23 – RKAVV O23-2

Het reserveteam van RKAVV kreeg in de Bollenstreek flink klop van koploper Rijnsburgse Boys. De Leidschendamse formatie van Bert Hofman ging met 8-0 onderuit.

Foreholte O23 – SVC’08 O23

SVC’08/023, het team van trainer Marco Vredenbregt (foto), hoefde niet in actie te komen omdat gastheer Foreholte O23 een tekort aan spelers had. De wedstrijd Foreholte O23 – SVC’08 O23 is nu uitgesteld naar dinsdag 28 maart.

Lees verder
Net binnen