Zondag 3D: Mooi resultaat voor SVH, Voorschoten’97 en Taurus onderuit

Zoals was te verwachten was Taurus niet opgewassen tegen het sterke Roda’46. Ook Voorschoten’97 kon niet voor een verrassing zorgen tegen Ouderkerk. Positief nieuws kwam er wel uit Rotterdam, waar SVH haar derde zege van het seizoen boekte.

Tekst: Roland van der Linden

HWD – SVH

Voor SVH stond het belangrijke duel tegen HWD op het programma. De formatie van trainer Tom Hesselink staat op een positie die rechtstreekse degradatie aan het eind van het seizoen betekent.  De achterstand op HWD bedroeg zes punten dus was een overwinning noodzakelijk. Na een matige eerste helft met een laag baltempo en verkeerde keuzes ging SVH aan de thee met een 1-1 stand op het scorebord. Na de hervatting lag het tempo van SVH hoger en scoorde de Haagse ploeg twee goede goals. Het duel werd met 2-3 gewonnen door doelpunten van Anacle Antonio, Achmed Assaih en Joni Mateus (foto). SVH verkleinde de achterstand op de opponent tot drie punten en heeft een duel minder gespeeld.

Voorschoten’97 – Ouderkerk

Voorschoten’97 was op eigen veld niet opgewassen tegen het sterke Ouderkerk. De bezoekers die op een derde plaats staan, keerden met een 0-2 zege op zak huiswaarts. Voorschoten’97 zal in de komende weken de punten moeten pakken om zich veilig te spelen.

Taurus  – Roda’46

De bezoekers uit Leusden waren twee maatjes te groot voor Taurus. De Delftse club ging met 2-8 ten onder na een 0-4 ruststand. Luuk Halsema nam beide treffers van de studenten voor zijn rekening.

 

 

Lees verder